Парцел в м-ст „Ески Балар“, землището на с.Близнаци с невероятна морска и горска панорама

€73 600
Вид имот: Земеделски имот   |    с.Близнаци, Варна, област
  Код на офертата: 1143

Предимства

✔ Канализация: не
✔ Асфалтов път: не

Описание

Парцел в м-ст „Ески Балар“, землището на с.Близнаци. Статут: Лозе. Лице на два пътя. Имотът се намира в най-високата част на местността, от където се открива невероятна морска и горска панорама. Два парцела от по 3680кв.м., общо 7360кв.м. Могат да се продават поотделно. Допуск за изграждане на ПУП за „Вилно строителство“. Отреждането на територията е Жм- зона за нискоетажно жилищно застрояване с параметри: -Кота Корниз: H 7 м. Плътност на застрояване: 25% ;Кинт: 0, 6;Минимално Озеленяване: 60%.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на офертата: 1143

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на процеса на покупко-продажба, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството