УПИ с ВЛЯЗЪЛ В СИЛА ПУП! ЛИЦЕ НА АСФАЛТ! ДО ПРИСТАНИЩЕ ЛЕСПОРТ!

€494 000
Вид имот: Парцел   |    с.Езерово, Варна, област
  Код на офертата: 11096

Предимства

✔ Канализация: не
✔ Асфалтов път: не

Описание

УПИ с ВЛЯЗЪЛ В СИЛА ПУП! ЛИЦЕ НА АСФАЛТ! ДО ПРИСТАНИЩЕ ЛЕСПОРТ! Риком България ви предлага промишлен парцел ЗЕМЛИЩЕТО НА с. ЕЗЕРОВО с площ 10629 м2 и ПРОЕКТ за „Логистичен център за съхранение на хранителни и промишлени стоки, състоящ се от склад с офиси и портиерна“ . Намира се на 10 км. от центъра на гр.Варна. Бърз и лесен достъп до главни пътни мрежи. Влязло в сила Разрешение за строеж на 3 отделни етапа. Предвидена разгъната застроена площ/РЗП/ 2377.92 кв.м. Комуникации ток, вода. Асфалтов път.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на офертата: 11096

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на процеса на покупко-продажба, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството