Парцел в землището на с.Близнаци

€72 189
Вид имот: Парцел   |    с.Близнаци, Варна, област
  Код на офертата: 20826

Предимства

✔ Канализация: не
✔ Асфалтов път: не

Описание

Парцел в м-ст „Ери чешме“ с площ 8021кв.м.. Риком България продава земеделски имот в землището на с.Близнаци. Статут: Лозе. Категория: Пета.

Парцелът се намира в близост до вече изградени вилни селища, на 4км от плажовете на к.к Камчия, в близост до зелени територии.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на офертата: 20826

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на процеса на покупко-продажба, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството