СТАРА КЪЩА С ДВОР 2895кв.м.! С. Белоградец

€25 000
Вид имот: Къща   |    с.Белоградец, Варна, област
  Код на офертата: 8484

Предимства

✔ Необзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Площ на парцела: 2895 кв.м.

Описание

СТАРА КЪЩА С ДВОР 2895кв.м. ! РИКОМ БЪЛГАРИЯ Ви предлага къща със самостоятелен двор в с. Белоградец. Селото се намира на 16 км източно от гр. Нови пазар и на 60 км западно от гр. Варна и от морският бряг. Разполага с кметство, читалище с библиотека, ЦДГ, хранителни магазини, православен храм, мюсюлмански храм, лекарски и зъболекарски кабинет, ресторант, кафенета. До него има два зарибени язовира. Къщата се намира в централната част, срещу Винарската изба, която се посещава целогодишно от български и чуждестранни туристи.

РЗП: 80кв.м., двор с площ: 2895кв.м. В имота има прекарано електричество и вода. Нуждае се от ремонт.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на офертата: 8484

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на процеса на покупко-продажба, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството