Два етажа от къща на БРЕГА НА МОРЕТО, обособени като отделни апартаменти

€70 /на месец/
Вид имот: Етаж от къща   |    м-т Кабакум, Варна, област
  Код на офертата: 2691

Предимства

✔ Обзаведен
✔ Построена през: 2000
✔ Масивна външна врата
✔ Готварска печка
✔ Интернет
✔ Легла/Спалня
✔ Маси
✔ Перална машина
✔ Столове
✔ Телевизор
✔ Хладилник
✔ Входа се заключва

Описание

РИКОМ БЪЛГАРИЯ ви предлага под наем два етажа от къща на БРЕГА НА МОРЕТО. Обособени са като отделни апартаменти.

Етаж 1 – антре, баня и тоалет, оборудвана кухня, спалня с мини хол, снабдена с климатик, тв и интернет. Отпред има красива тревна площ, веранда и барбекю, чадъри и шезлонги. Цена – юни, юли и август – 70 евро на ден.

Етаж 2 – самостоятелна огромна тераса, оборудвана с мини бар, шезлонги, люлка, маса със столове. Вътре апартаментът се състои от коридор, две спални, дневна с разтегателен диван и оборудвана кухня, баня с тоалет. Апартаментът е оборудван и с климатик, тв, и интернет.Цена – юни, юли и август – 100 евро на ден.

Вилата разполага с огромна тревна площадка, подходяща за игра и отдих!

Всекидневно почистване на стаите, смяна на кърпи на всеки три дни, един път в седмица смяна на бельо.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на офертата: 2691

Свържи се с брокер

Сузанна Иванова

Консултант продажби

Сузанна е дългогодишен сътрудник в Риком България. Първоначално започва своя професионален път в сферата на туризма – първо като представител на туроператорски фирми, където развива качества като комуникативност, дисциплинираност и умения за вземане на трудни решения. От 2008 г. професионално се развива в сферата на недвижимите имоти. Четири години като служител, консултант във водещи агенции за недвижими имоти, които са били насочени изцяло към обслужване на рускоговорящи клиенти – пазарите Русия, Казахстан, Литва, Латвия и др. Определя себе си като брокер на недвижими имоти по призвание и се гордее с многото доволни клиенти чужденци, собственици на имоти в България.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството