Тристаен апартамент в нова жилищна сграда в кв. Виница

€117 900
Вид имот: 3-стаен   |    Виница, Варна
  Код на офертата: 29219

Предимства

✔ Асаньор
✔ Необзаведен
✔ Асаньор
✔ Електричество
✔ Входа се заключва

Описание

Риком България продава просторен тристаен апартамент в нова жилищна сграда в кв. Виница. Разположение на сградата- в тиха част на квартала до борова гора и с приятна гледка към морето. Апартаментът е на втори етаж и се състои от: входно антре, слънчева дневна с кухненски бокс, две спални, две тераси, две бани с тоалетни. Степен на завършеност БДС, с монтирани изводи за климатици във всяка стая. Възможност за закупуване на открито/ закрито паркомясто или гараж.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на офертата: 29219

Свържи се с брокер

Снежана Желязкова

Консултант продажби

Снежана започва кариерата си като брокер на недвижими имоти преди повече от 15 години. Натрупаният опит през годините я нарежда сред търсените и предпочитани от клиентите на Риком България брокери днес. Благодарение на безупречния си нюх на професионалист с дългогодишен опит, Снежана ще ви заведе на точното място, без значение дали търсите да купите или наемете имот. Отговорна личност със задълбочени познания в сферата на недвижимите имоти, която умее отлично да защитава интересите на своите клиенти.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството