Просторен тристаен апартамент в кв.Виница.

€79 000
Вид имот: 3-стаен   |    Виница, Варна
  Код на офертата: 20964

Предимства

✔ Полуобзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Масивна външна врата
✔ Портиер/Охрана
✔ Електричество
✔ Климатик
✔ Входа се заключва

Описание

РИКОМ БЪЛГАРИЯ предлага ПРОСТОРЕН ТРИСТАЕН апартамент, находящ се на трети от четириетажна етажна сграда с асансьор в кв. Виница. Имотът е с площ 114 кв.м. и се състои от: голям коридор, баня с тоалет, перално помещение, всекидневна с трапезария около 35 кв.м., две спални по 12 кв.м и две тераси. ПРОДАВА СЕ ОБЗАВЕДЕН. Възможност за закупуване на самостоятелен гараж.

РИКОМ БЪЛГАРИЯ Ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие при покупка на имот чрез ипотечен банков кредит при преференциални условия. Код на офертата: 20964

Свържи се с брокер

Сузанна Иванова

Консултант продажби

Сузанна е дългогодишен сътрудник в Риком България. Първоначално започва своя професионален път в сферата на туризма – първо като представител на туроператорски фирми, където развива качества като комуникативност, дисциплинираност и умения за вземане на трудни решения. От 2008 г. професионално се развива в сферата на недвижимите имоти. Четири години като служител, консултант във водещи агенции за недвижими имоти, които са били насочени изцяло към обслужване на рускоговорящи клиенти – пазарите Русия, Казахстан, Литва, Латвия и др. Определя себе си като брокер на недвижими имоти по призвание и се гордее с многото доволни клиенти чужденци, собственици на имоти в България.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството