Едностаен апартамент в КК „Златни пясъци“

€39 000
Вид имот: 1-стаен   |    к.к.Златни пясъци, Варна, област
  Код на офертата: 20954

Предимства

✔ Обзаведен
✔ В строеж: акт16

Описание

Риком България продава едностаен апартамент в КК „Златни пясъци“, на 250-300м от морето. Състои се от голямо помещение с кухненски бокс , спален кът и всекидневна, баня и балкон. Чиста площ: 43.3 кв.м., с общи части 54 кв.м. Басейн, ниска годишщна такса за поддръжка от 4 EUR за кв.м. Продава се с обзавеждането, готов за ползване.Успешно отдаван под наем краткорочно през туристическия сезон, разработен бизнес в Booking и AirBnB.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. Оферта 20954

Свържи се с брокер

Сузанна Иванова

Консултант продажби

Сузанна е дългогодишен сътрудник в Риком България. Първоначално започва своя професионален път в сферата на туризма – първо като представител на туроператорски фирми, където развива качества като комуникативност, дисциплинираност и умения за вземане на трудни решения. От 2008 г. професионално се развива в сферата на недвижимите имоти. Четири години като служител, консултант във водещи агенции за недвижими имоти, които са били насочени изцяло към обслужване на рускоговорящи клиенти – пазарите Русия, Казахстан, Литва, Латвия и др. Определя себе си като брокер на недвижими имоти по призвание и се гордее с многото доволни клиенти чужденци, собственици на имоти в България.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството