Вила в местност Прибой! Морска панорама!

€129 000
Вид имот: Вила   |    м-т Прибой, Варна
  Код на офертата: 20574

Предимства

✔ Обзаведен
✔ Паркиране: Гараж, Паркомясто
✔ Площ на парцела: 879 кв.м.
✔ Построена през: 1985
✔ Вода
✔ Ток
✔ Електричество
✔ Гараж
✔ Паркомясто

Описание

МОРСКА ГЛЕДКА! ТИШИНА И ПРИРОДА! РИКОМ БЪЛГАРИЯ ви предлага къща в местност Прибой! Площ 160 кв.м.,разпределени на два етажа, двор 829 кв.м.. Пешеходен достъп до плажа и морето.

Разпределение по етажи: полусутеренен етаж с две стаи; Ет.1- всекидневна, стая и тераса; подпокривно пространство. Допълнителна постройка с баня и тоалет. Гараж.

Партиди за ток и вода.

РИКОМ БЪЛГАРИЯ Ви предлага: безплатна юридическа консултация, подготовка на документи, пълно обслужване по сделката, съдействие при покупка на имот чрез ипотечен банков кредит! КОД на обявата: 20574

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на процеса на покупко-продажба, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството