Вила в местност Боровец юг. Ток, вода и кладенец!

€59 700
Вид имот: Вила   |    Варна
  Код на офертата: 12082

Предимства

✔ Полуобзаведен
✔ Площ на парцела: 590 кв.м.
✔ Построена през: 1990
✔ Вода
✔ Ток
✔ Електричество
✔ Печка/Камина
✔ Климатик

Описание

РИКОМ БЪЛГАРИЯ ви предлага вила в местност Боровец юг. Добър достъп. Застроена площ на постройката 35 кв.м, двор с площ 590 кв.м..

Едноетажна дървена постройка състояща се от три стаи, санитарен възел, остъклена веранда. ПВЦ дограма, климатик. Отлично състояние. Поддържан двор с много овощни дръвчета и кът за отдих с беседка.

Партиди за ток, вода и кладенец за напояване.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на офертата: 12082

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на процеса на покупко-продажба, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството