Вила за целогодишно живеене с морска и горска панорама.

€38 900
Вид имот: Вила   |    с.Осеново, Варна, област
  Код на офертата: 16642

Предимства

✔ Полуобзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Площ на парцела: 600 кв.м.
✔ Построена през: 2008

Описание

Риком България предлага триетажна вила във в.з. на с.Осеново, на 200 м. от главния път. Парцел 600 кв.м. Имотът разполага с партида за ток и вода от хидрофорна система. Невероятна горска панорама и частична морска. В двора има допълнителна постройка за гости и барбекю. Къщата е построена през 2008 г. и е с РЗП 130 кв.м. със следното разпределение: – Етаж 1- входно антре, обособено като кухня, всекидневна с камина, санитарен възел; – Етаж 2- две спални с широка тераса и нескриваема горска панорама, както и частична морска панорама – Етаж 3- – просторна стая с излаз на уникална панорамна тераса. Къщата е с напълно изрядна документация.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит, чрез регистриран посредник по чл. 51 по ЗКНИП при преференциални условия! Код на офертата: 16642

Свържи се с брокер

Сузанна Иванова

Консултант продажби

Сузанна е дългогодишен сътрудник в Риком България. Първоначално започва своя професионален път в сферата на туризма – първо като представител на туроператорски фирми, където развива качества като комуникативност, дисциплинираност и умения за вземане на трудни решения. От 2008 г. професионално се развива в сферата на недвижимите имоти. Четири години като служител, консултант във водещи агенции за недвижими имоти, които са били насочени изцяло към обслужване на рускоговорящи клиенти – пазарите Русия, Казахстан, Литва, Латвия и др. Определя себе си като брокер на недвижими имоти по призвание и се гордее с многото доволни клиенти чужденци, собственици на имоти в България.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството