Вила в местност „Добрева чешма“

€39 000
Вид имот: Вила   |    м-т Добрева Чешма, Варна, област
  Код на офертата: 19954

Предимства

✔ Необзаведен
✔ В строеж: преди акт14
✔ Паркиране: Гараж
✔ Площ на парцела: 600 кв.м.
✔ Построена през: 1980
✔ Електричество
✔ Гараж

Описание

Риком България продава вила находяща се в район „Добрева чешма“, построена върху парцел 600 кв.м. с лице 30 м. Вилата разполага с пет стаи и гараж. Ток и вода с партиди. Добър и лесен достъп до имота.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит, чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата:19954

Свържи се с брокер

Сузанна Иванова

Консултант продажби

Сузанна е дългогодишен сътрудник в Риком България. Първоначално започва своя професионален път в сферата на туризма – първо като представител на туроператорски фирми, където развива качества като комуникативност, дисциплинираност и умения за вземане на трудни решения. От 2008 г. професионално се развива в сферата на недвижимите имоти. Четири години като служител, консултант във водещи агенции за недвижими имоти, които са били насочени изцяло към обслужване на рускоговорящи клиенти – пазарите Русия, Казахстан, Литва, Латвия и др. Определя себе си като брокер на недвижими имоти по призвание и се гордее с многото доволни клиенти чужденци, собственици на имоти в България.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството