Парцел в м-ст Пчелина с разрешение за строеж и открита строителна площадка

€29 000
Вид имот: Парцел   |    Изгрев, Варна
  Код на офертата: 607

Предимства

✔ Канализация: не
✔ Асфалтов път: не
✔ Вода

Описание

РИКОМ БЪЛГАРИЯ продава парцел с разрешение за строеж в местност Пчелина. Намира се на 100м от главен път и спирка, като пътят до вилата е в добро състояние. Площ 500кв.м., с леко трапецовидна форма. Разрешение за строеж на жилищна сграда с РЗП 150кв.м., на два етажа. Открита строителна линия. Направена е първа копка и подпорна стена. Партида за ток, вода е на границата. Чудесна панорама към града и Варненското езеро. В района се живее целогодишно.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит, чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата: 607

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на покупко- продажния процес, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството