Парцел с невероятна морска панорама.

€87 000
Вид имот: Парцел   |    Виница, Варна
  Код на офертата: 16555

Предимства

✔ Канализация: не
✔ Асфалтов път: не

Описание

Риком България продава парцел в регулация и нескриваема морска панорама. Изложението е югозападно. Парцелът се намира на 100м от главен път Виница – Аладжа Манастир. Има ПУП. Ток и вода – на границата. Парцелът е на две тераси, с подпорни стени.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит, чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата:16555

Свържи се с брокер

Сузанна Иванова

Консултант продажби

Сузанна е дългогодишен сътрудник в Риком България. Първоначално започва своя професионален път в сферата на туризма – първо като представител на туроператорски фирми, където развива качества като комуникативност, дисциплинираност и умения за вземане на трудни решения. От 2008 г. професионално се развива в сферата на недвижимите имоти. Четири години като служител, консултант във водещи агенции за недвижими имоти, които са били насочени изцяло към обслужване на рускоговорящи клиенти – пазарите Русия, Казахстан, Литва, Латвия и др. Определя себе си като брокер на недвижими имоти по призвание и се гордее с многото доволни клиенти чужденци, собственици на имоти в България.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството