ПАРЦЕЛ С БУНГАЛО! Морска панорама в м-ст Боровец юг

€12 500
Вид имот: Парцел   |    Варна
  Код на офертата: 8624

Предимства

✔ Канализация: не
✔ Асфалтов път: не
✔ Ток

Описание

ПАРЦЕЛ С БУНГАЛО! РИКОМ БЪЛГАРИЯви предлага малка вила тип „Бунгало“, морска панорама в местност Боровец юг. Намира на 200м от главен път. В близост до спирка на градски транспорт и магазин за хранителни стоки. Парцел с площ 600кв.м.. Лека денивелация. Подобрения: пълноводен кладенец и водопроводна мрежа в района.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на офертата: 8624

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на покупко- продажния процес, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството