ПРОМИШЛЕН ПАРЦЕЛ с РАЗРЕШЕНИЕ ЗА СТРОЕЖ, АСФАЛТОВ ПЪТ!

€227 000
Вид имот: Парцел   |    с.Тополи, Варна, област
  Код на офертата: 4370

Предимства

✔ Канализация: да
✔ Асфалтов път: да
✔ Асфалтиран път
✔ Виза
✔ Вода
✔ Канализация
✔ Ток

Описание

ПРОМИШЛЕН ПАРЦЕЛ с РАЗРЕШЕНИЕ ЗА СТРОЕЖ, АСФАЛТОВ ПЪТ! НАМИРА СЕ В НОВАТА ЛОГИСТИЧНА И ПРОМИШЛЕНА ЗОНА НА С. ТОПОЛИ. РИКОМ БЪЛГАРИЯ Ви предлага парцел за строителство с площ 4000 кв.м., с изготвен проект и разрешение за строеж на „ПРОИЗВОДСТВЕН ЦЕХ И СКЛАДОВО АДМИНИСТРАТИВНА СГРАДА“ с РЗП 1932 кв.м. Параметри на ПУП, кинт 3,5, плътност 60%.

Парцелът има лице на три улици. Възможност за реално разделяне на трите халета и земята под тях. По проект е предвидено поетапно строителство. Прилагаме схема на обектите и земята.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на офертата: 4370

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на процеса на покупко-продажба, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството