Парцел 2150кв.м в новият промишлен район на гр.Аксаково!

€66 500
Вид имот: Парцел   |    с.Аксаково, Варна, област
  Код на офертата: 13832

Предимства

✔ Канализация: не
✔ Асфалтов път: не

Описание

Парцел в промишлената зона на гр.Аксаково! РИКОМ БЪЛГАРИЯ Ви предлага парцел за строителство с площ 2150 кв.м., за складова и логистична дейност в новата промишлена зона на Аксаково. В близост до вече построени и действащи бази.

Теренът се намира на 3 км от Автомагистрала Хемус, на 8 км от ГП-4 и 8 км от центъра на гр.Варна.

Правилна форма 43/50 м. Трасиран път.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на офертата: 13832

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на процеса на покупко-продажба, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството