ПАРЦЕЛ С РАЗРЕШЕНИЕ ЗА СТРОЕЖ! М-ст Манастирски рид

€28 000
Вид имот: Парцел   |    м-т Манастирски рид, Варна, област
  Код на офертата: 15193

Предимства

✔ Канализация: не
✔ Асфалтов път: не
✔ Вода
✔ Ток

Описание

ПАРЦЕЛ С РАЗРЕШЕНИЕ ЗА СТРОЕЖ! РИКОМ БЪЛГАРИЯ ви предлага парцел в местност Манастирски рид, граничещ с дъбова гора. Достъпа до него се осъществява по черен път. Разрешението за строеж е влязло в сила през 03.2019 год. Проектирана е двуетажна къща с РЗП 161,50 кв.м, двор с площ 673 кв.м..

Разпределение: Първи етаж-входно антре, кухня /9 кв.м/, хол /28 кв.м/ с веранда /12 кв.м/, спалня/12 кв.м/, общ санитарен възел; Втори етаж- три спални, две санитарни помещения. Четирискатен покрив.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит, чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата: 15193

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на покупко- продажния процес, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството