“Парцел с разрешение за строеж и проект на къща.

€102 000
Вид имот: Парцел   |    м-т Горна Трака, Варна, област
  Код на офертата: 22497

Предимства

✔ Канализация: не
✔ Асфалтов път: не

Описание

Риком България продава парцел с разрешение за строителство и готов проект за двуетажна къща в района на Траката. Парцелът е южен. От всички етажи се разкрива морска гледка. Достъпът е по нов бетонов път. Ток,вода на граница. Къщата е с РЗП: 201 кв.м., разпределена по следния начин: Първи етаж се състои от голям дневен тракт (51 кв.м.) разделен на кухненска зона с трапецария, кът с мека мебел, , складово-сервизно помещение, санитарно помещение, спалня (11 кв.м) , вътрешно стълбище към второ ниво. Втори етаж представлява коридор, 3 спални- 17 кв.м., 14 кв.м. и родителска спалня 26 кв.м.,с тераса, дрешник и собствено санитарно помещение, втора баня с тоалетна и перално помещение.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на офертата:22497

Свържи се с брокер

Сузанна Иванова

Консултант продажби

Сузанна е дългогодишен сътрудник в Риком България. Първоначално започва своя професионален път в сферата на туризма – първо като представител на туроператорски фирми, където развива качества като комуникативност, дисциплинираност и умения за вземане на трудни решения. От 2008 г. професионално се развива в сферата на недвижимите имоти. Четири години като служител, консултант във водещи агенции за недвижими имоти, които са били насочени изцяло към обслужване на рускоговорящи клиенти – пазарите Русия, Казахстан, Литва, Латвия и др. Определя себе си като брокер на недвижими имоти по призвание и се гордее с многото доволни клиенти чужденци, собственици на имоти в България.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството