Парцел с постройка.

€27 000
Вид имот: Парцел   |    м-т Горна Трака, Варна, област
  Код на офертата: 20468

Предимства

✔ Канализация: не
✔ Асфалтов път: не
✔ Вода
✔ Ток

Описание

Риком България предлага парцел 600 кв.м. с постройка 20 кв.м. Имотът се намира в м-т ‘Горна трака’,на 500 м от главен път. Вилата е електрифицирана. Вода в парцела.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл. 51 по ЗКНИП при преференциални условия. Код на офертата:20468

Свържи се с брокер

Сузанна Иванова

Консултант продажби

Сузанна е дългогодишен сътрудник в Риком България. Първоначално започва своя професионален път в сферата на туризма – първо като представител на туроператорски фирми, където развива качества като комуникативност, дисциплинираност и умения за вземане на трудни решения. От 2008 г. професионално се развива в сферата на недвижимите имоти. Четири години като служител, консултант във водещи агенции за недвижими имоти, които са били насочени изцяло към обслужване на рускоговорящи клиенти – пазарите Русия, Казахстан, Литва, Латвия и др. Определя себе си като брокер на недвижими имоти по призвание и се гордее с многото доволни клиенти чужденци, собственици на имоти в България.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството