Парцел с лице на главен път за жилищно строителство в местност Манастирски рид

€100 000
Вид имот: Парцел   |    м-т Ален Мак, Варна, област
  Код на офертата: 10296

Предимства

✔ Канализация: не
✔ Асфалтов път: не
✔ Вода
✔ Ток

Описание

РИКОМ БЪЛГАРИЯ ви предлага парцел с лице на главен път за жилищно строителство в местност Манастирски рид, района над местност Ален мак. Равен парцел с площ 1450 кв.м. Два подхода към имота. Лице 40м. Законна постройка 110 кв.м. Партиди за ток и вода. Канализация в проект. Коефициенти на застрояване в района: Кинт 0,6; плътност 20%; височина-КК 7м.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на офертата: 10296

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на процеса на покупко-продажба, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството