Парцел в местност „Панорама“ 3

€25 500
Вид имот: Парцел   |    к.к.Златни пясъци, Варна, област
  Код на офертата: 22274

Предимства

✔ Канализация: не
✔ Асфалтов път: не

Описание

Риком България предлага равен парцел с площ 761 кв.м. в местност „Панорама“. Морска панорама! Парцелът е разположен на хълм с лека денивелация. Пътят до имота е добър и проходим при зимни условия. Районът е подходящ за целогодишно живеене. Пешеходна достъпност до плажа и автобусна спирка. Подходящ е за построяване на еднофамилна къща или вила. Районът е тих и спокоен, целогодишно заселен. ВиК с партида, ток на граница, канализация.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата: 22274

Свържи се с брокер

Сузанна Иванова

Консултант продажби

Сузанна е дългогодишен сътрудник в Риком България. Първоначално започва своя професионален път в сферата на туризма – първо като представител на туроператорски фирми, където развива качества като комуникативност, дисциплинираност и умения за вземане на трудни решения. От 2008 г. професионално се развива в сферата на недвижимите имоти. Четири години като служител, консултант във водещи агенции за недвижими имоти, които са били насочени изцяло към обслужване на рускоговорящи клиенти – пазарите Русия, Казахстан, Литва, Латвия и др. Определя себе си като брокер на недвижими имоти по призвание и се гордее с многото доволни клиенти чужденци, собственици на имоти в България.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството