Промишлен парцел в регулация в землището на гр. Белослав

€390 000
Вид имот: Парцел   |    гр.Белослав, Варна, област
  Код на офертата: 11479

Предимства

✔ Канализация: не
✔ Асфалтов път: не
✔ Вода
✔ Ток

Описание

РИКОМ БЪЛГАРИЯ продава промишлен парцел в регулация в землището на гр. Белослав с площ от 24 282 кв. м. Парцелът има лице от 150 м на главен път и е с директен подход от пътя. Граничи с Фериботен коплекс.

Влязъл в сила ПУП-ПРЗ с параметри на застрояване -Плътност 60%, Кинт 1,8, Озеленяване 25%. Разрешения за строеж на пълна индустриална инфраструктура /Ел, ВИК и др/, вкл. ЖП линия /отклонение от Фериботен комплекс / и индустриален тръбопровод, свързващ го с Варненско езеро. Точка за присъединяване към Електроразпределителната мрежа и ВИК в непосредствена близост /50м/.

Имотът има всички дадености за да бъде въведен в готовност за експлоатация по предназначение във възможно най-кратки срокове.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на офертата: 11479

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на процеса на покупко-продажба, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството