Офис в нова жилищна сграда на метри от площад Независимост

€30 700
Вид имот: Офис   |    Варна
  Код на офертата: 17089

Предимства

✔ Вода
✔ Луксозни общи части
✔ Ток
✔ В строеж: акт16
✔ Масивна външна врата
✔ Вода
✔ Луксозни общи части
✔ Ток
✔ Електричество
✔ Входа се заключва

Описание

Риком България продава офис в нова жилищна сграда на метри от площад Независимост и Драматичения театър гр. Варна. Чиста жилищна площ 30,18кв.м., идеални части от общите части на сградата. Акт 16. Изключително луксозни общи части на сградата. Етаж: първи /под него се намира закрит подземен паркинг/. Разпределение: кабинет с приемна и комбиниран санитарен възел. Обща тераса. Състояние: за освежаване.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит, чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата:17089

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на покупко- продажния процес, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството