Офис-готов за ползване! Акт 16! Трошево

€39 000
Вид имот: Офис   |    Трошево, Варна
  Код на офертата: 16716

Предимства

✔ Необзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Масивна външна врата
✔ СОТ
✔ Входа се заключва

Описание

РИКОМ БЪЛГАРИЯ предлага готов за ползване ОФИС с площ от 57.70 кв.м. в сграда с акт 16 от 2011г. в района на Мол Варна. Състои се от просторно помещение, баня и тоалет. Намира се в близост до бул.Владислав Варненчик, на 100м от автобусна спирка, удобен и бърз достъп до централната част на града и до летище Варна. Отлична инвестиция. Подобрения: PVC дограма, подови настилки – мокет, MDF врати. Отопление с климатици. Изложение: ЮГ. Отлични общи части.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата: 16716

Свържи се с брокер

Сузанна Иванова

Консултант продажби

Сузанна е дългогодишен сътрудник в Риком България. Първоначално започва своя професионален път в сферата на туризма – първо като представител на туроператорски фирми, където развива качества като комуникативност, дисциплинираност и умения за вземане на трудни решения. От 2008 г. професионално се развива в сферата на недвижимите имоти. Четири години като служител, консултант във водещи агенции за недвижими имоти, които са били насочени изцяло към обслужване на рускоговорящи клиенти – пазарите Русия, Казахстан, Литва, Латвия и др. Определя себе си като брокер на недвижими имоти по призвание и се гордее с многото доволни клиенти чужденци, собственици на имоти в България.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството