Вила в м-т Траката

€75 000
Вид имот: Къща   |    Траката, Варна
  Код на офертата: 21623

Предимства

✔ Необзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Площ на парцела: 633 кв.м.
✔ Построена през: 1992
✔ Електричество
✔ Входа се заключва

Описание

РИКОМ БЪЛГАРИЯ ви предлага, вила с площ 70 кв.м., двор 633 кв.м. с добър достъп.

Постройката се състои от : две стаи на приземен етаж и тоалетна. Две стаи на първи над партерен етаж от които едната е кухня. Вътрешни стълби водят към тавански етаж с две стаи. Партиди за ток и вода с партиди.

РИКОМ БЪЛГАРИЯ Ви предлага: безплатна юридическа консултация, подготовка на документи, пълно обслужване по сделката, съдействие при покупка на имот чрез ипотечен банков кредит! КОД на обявата: 21623

Свържи се с брокер

Сузанна Иванова

Консултант продажби

Сузанна е дългогодишен сътрудник в Риком България. Първоначално започва своя професионален път в сферата на туризма – първо като представител на туроператорски фирми, където развива качества като комуникативност, дисциплинираност и умения за вземане на трудни решения. От 2008 г. професионално се развива в сферата на недвижимите имоти. Четири години като служител, консултант във водещи агенции за недвижими имоти, които са били насочени изцяло към обслужване на рускоговорящи клиенти – пазарите Русия, Казахстан, Литва, Латвия и др. Определя себе си като брокер на недвижими имоти по призвание и се гордее с многото доволни клиенти чужденци, собственици на имоти в България.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството