Триетажна къща в местност Боровец юг! Морска панорама! Отлична локация!

€47 000
Вид имот: Къща   |    Варна
  Код на офертата: 17550

Предимства

✔ Необзаведен
✔ В строеж: след акт14
✔ Площ на парцела: 1000 кв.м.
✔ Построена през: 2005

Описание

Риком България продава ексклузивно къща на груб строеж в м-ст Боровец юг с РЗП 169кв.м., двоен гараж 30кв.м. и двор 1000кв.м. Имотът се намира на 300м. от главен път и спирка на градски транспорт. Парцелът е равен, с правилна форма. Партида за електричество. Къщата разполага с напълно изрядни документи по отношение на собствеността и строителството.

Разпределение: I ниво- просторен дневен тракт с кухненска част и комбиниран санитарен възел; II ниво- три спални и комбиниран санитарен възел; III ниво- тавански етаж с просторна стая и комбиниран санитарен възел.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит, чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата: 17550

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на покупко- продажния процес, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството