Самостоятелна къща в кв.Виница.

€286 000
Вид имот: Къща   |    Виница, Варна
  Код на офертата: 24390

Предимства

✔ Необзаведен
✔ Паркиране: Паркомясто
✔ Площ на парцела: 386 кв.м.
✔ Построена през: 2023
✔ Паркомясто

Описание

БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧ!!! Риком България продава самостоятелна къща с отлична локация в кв.Виница.

Къщата е на две нива:

Първо ниво-всекидневна 52 м2 с кухненска зона, спалня 13 м2 с баня и тоалетна 4м2 към спалнята, допълнително още една тоалетна, перално помещение, стълбищна клетка и веранда.

Второ ниво- Три спални 13 м2,13 м2 и 19 м2, като към две от спалните има баня и тоалетна, кабинет със стъклена фасада, стълбищна клетка и голяма тераса разкриваща невероятно красива гледка море. В двора има и навес за два броя паркирани автомобили.

Площа на имота е 386 м2, в които има възможност за оформяне на красива градинска част.

Приблизително време на строителство: 4 месеца.

Начало на строителство: 01.10.2022г.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит, чрез регистриран посредник по чл. 51 по ЗКНИП при преференциални условия. Код на офертата 24390

Свържи се с брокер

Сузанна Иванова

Консултант продажби

Сузанна е дългогодишен сътрудник в Риком България. Първоначално започва своя професионален път в сферата на туризма – първо като представител на туроператорски фирми, където развива качества като комуникативност, дисциплинираност и умения за вземане на трудни решения. От 2008 г. професионално се развива в сферата на недвижимите имоти. Четири години като служител, консултант във водещи агенции за недвижими имоти, които са били насочени изцяло към обслужване на рускоговорящи клиенти – пазарите Русия, Казахстан, Литва, Латвия и др. Определя себе си като брокер на недвижими имоти по призвание и се гордее с многото доволни клиенти чужденци, собственици на имоти в България.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството