Новострояща се двуетажна къща с площ 204 кв.м., построена върху парцел от 611 кв.м.

€330 000
Вид имот: Къща   |    Виница, Варна
  Код на офертата: 15937

Предимства

✔ Необзаведен
✔ Паркиране: Гараж, Паркомясто
✔ Площ на парцела: 611 кв.м.
✔ Построена през: 2023
✔ Гараж
✔ Паркомясто

Описание

Риком България предлага новострояща се двуетажна къща с площ 204 кв.м., построена върху парцел от 611 кв.м.

Къщата е със следното разпределение:

Първият етаж се състои от входно антре, просторна и слънчева всекидневна с кухненска част 47 кв.м., с излез на веранда 29 кв.м. , спалня или кабинет 13 кв.м., със самостоятелен санитарен възел и тоалетна за гости.

Вторият етаж, разкрива прекрасна морска панорама. Състои се от три големи спални / около 14-16м2 /, всяка от които, с дрешник и самостоятелен санитарен възел; перално помещение, две тераси.Общата застроена площ е 204 кв.м и отделно верандата 29 кв.м. Намира се в непосредствена близост до центъра на кв.Виница.

Къщата ще бъде издадена по ‘БДС’, с възможност,по желание на клиента,на преференциални условия и с материали по избор, да бъде завършена и ‘ДО КЛЮЧ’.

Къщата се продава завършена по БДС, с възможност да се довърши изцяло до ключ от инвеститора. В момента е на етап на строителство преди Акт 14. Ще бъде завършена по следния начин: турбозолна мазилка, подови замазки, поставена дограма REHAU (най-висок клас), ел. система и ВиК. Около къщата ще бъде изцяло завършена вертикалната планировка.

Изолацията на къщата е 10 см. стиропор, като се изпълнява с висок клас силиконова външна мазилка в съвременни модерни цветове, което осигурява висока енергийна ефективност и ниски разходи за климатизация. Оградите са с бетонени основи, като ще се монтират метални преформировани пана за завършек. Налични са електричество и вода със собствени партиди, като има и септична яма.

Дворът е с площ 611 кв.м, като има и прилежащи части приблизително 300 кв.м, които са бонус и могат да се използват като част от двора от новия собственик.

Дворното място е с обособени места за паркиране, като е предвидена връзка между тях и кухнята на първи етаж.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит, чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата: 15937

Свържи се с брокер

Сузанна Иванова

Консултант продажби

Сузанна е дългогодишен сътрудник в Риком България. Първоначално започва своя професионален път в сферата на туризма – първо като представител на туроператорски фирми, където развива качества като комуникативност, дисциплинираност и умения за вземане на трудни решения. От 2008 г. професионално се развива в сферата на недвижимите имоти. Четири години като служител, консултант във водещи агенции за недвижими имоти, които са били насочени изцяло към обслужване на рускоговорящи клиенти – пазарите Русия, Казахстан, Литва, Латвия и др. Определя себе си като брокер на недвижими имоти по призвание и се гордее с многото доволни клиенти чужденци, собственици на имоти в България.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството