Нова еднофамилна къща в местност Боровец север с две спални!

€87 000
Вид имот: Къща   |    Варна
  Код на офертата: 21954

Предимства

✔ Полуобзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Паркиране: Паркомясто
✔ Площ на парцела: 1000 кв.м.
✔ Построена през: 2010
✔ Електричество
✔ Паркомясто

Описание

Риком България продава еднофамилна къща в местност Боровец север с РЗП 60кв.м. и двор 1000кв.м. Намира се на 300м от главен път. Парцелът е с правилна форма. Партида за електричество и вода. Къщата разполага с напълно изрядни документи по отношение на собствеността и строителството. В двора има втора постройка, която представлява малка вила с площ 15кв.м. с две малки преходни стаи и две избени помещения.

Разполага с коридор, дневен тракт, две спални и комбиниран санитарен възел;

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит, чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата: 21954

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на процеса на покупко-продажба, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството