ЛУКСОЗНА КЪЩА С МОДЕРНА И ИЗЧИСТЕНА ВИЗИЯ В ТРАКАТА!

€196 800
Вид имот: Къща   |    Траката, Варна
  Код на офертата: 25580

Предимства

✔ Необзаведен
✔ Площ на парцела: 530 кв.м.
✔ Построена през: 2023
✔ Вода
✔ Ток
✔ Електричество
✔ Печка/Камина
✔ Климатик

Описание

ЛУКСОЗНА КЪЩА С МОДЕРНА И ИЗЧИСТЕНА ВИЗИЯ В ТРАКАТА! ЕКСКЛУЗИВНО! Риком България продава еднофамилна триетажна къща в строеж. Обектът се изпълнява при строг инвеститорски и технически контрол от строителна фирма с доказано безкомпромисно качество на работа. Имотът се намира в престижен жилищен район, на тиха улица, отстояща на 200 метра от главния път между Виница и к.к. „Св.Св. Константин и Елена“. Лесен достъп, два подхода, на минути от плажа, големи супермаркети и автобусни спирки.

Къщата е разположена в парцел с МОРСКА ПАНОРАМА и площ от 530 кв. м.; РЗП 246 кв.м., ЗП 108 кв.м. Две паркоместа.

Сградата е стоманобетонна конструкция, с външни стени от висококачествени керамични блокове с дебелина 25 см.и вътрешни с дебелина 12 см.

Състои се от:

I-во ниво: Полуподземен етаж с площ 26,11 кв.м., витринни прозорци, баня и WC. Подходящ е както за сервизно помещение, така и за лятна кухня или гостна спалня.

II-ро ниво с обща площ 108,79 кв.м., разпределена, както следва: просторно входно антре (13, 11 кв.м), стълбище към втория етаж, под което могат да се разположат пералня и сушилня; сервизно помещение (5,21 кв.м,) със самостоятелен вход откъм двора, подходящо както за килер, така и за котелно; баня и WC с прозорец (1.7 кв.м.); хол с витринни прозорци и обособена кухненска част (39,09 кв.м.); тераса по цялата дължина на хола и прекрасна морска панорама (23,01 кв.м.).

III-то ниво с обща площ 110, 58 кв.м., разпределена, както следва: светъл коридор (6,92 кв.м.); спалня 1 с площ 18,39 кв.м. и самостоятелен балкон (6, 09 кв.м.); спалня 2 с площ 15, 61 кв.м. и самостоятелен балкон (5, 13 кв.м.); спалня 3 с площ 16, 31 кв. м., самостоятелен балкон (4, 34 кв.м.) и самостоятелна баня и WC с прозорец (5, 18 кв.м.); баня и WC с прозорец (5, 18 кв.м.)

Проектът предвижда довършителните работи да се извършат с най-висококачествени материали в договорени срокове. Заложени са още фотоволтаична система и зарядна станция за електромобил.

Посочената цена на имота включва завършване на сградата и продажба при Акт14 (завършен груб строеж). Предвижда се Акт 14 да бъде издаден края на месец август 2023 г.

Допуска се вариант за завършване на къщата до степен БДС и въвеждане в експлоатация с краен срок средата на 2024год. Цената за продажба на напълно завършена къща и въведена в експлоатация е 319 000Е (1300Е/кв.м.). Цената може да се договори в зависимост от класа на материалите за довършителни работи.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит, чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата: 25580

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на процеса на покупко-продажба, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството