Две новостроящи се къщи в жк Изгрев

€240 000
Вид имот: Къща   |    Изгрев, Варна
  Код на офертата: 26971

Предимства

✔ Необзаведен
✔ Паркиране: Паркомясто
✔ Площ на парцела: 444 кв.м.
✔ Построена през: 2023
✔ Електричество
✔ Паркомясто

Описание

Риком България продава две новостроящи се къщи в жк Изгрев в парцел с площ от 888 кв.м. Много добър достъп – изцяло по асфалтов и бетонов път! Собствен водоизточник за всяка къща. Изграждаща се канализация в района. Къщите са еднотипни и всяка от тях се състои от: 1-ви етаж- входно антре, голям дневен тракт с кухня и излаз на веранда, тоалетна, сервизно помещение. 2-ри ет.- коридор, три самостоятелни спални, две бани с тоалетни, перално помещение, лоджия. Степен на завършване на къщите: БДС. Дворът ще бъде озеленен с обособени паркоместа. Цената е за една къща.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на офертата: 26971

Свържи се с брокер

Снежана Желязкова

Консултант продажби

Снежана започва кариерата си като брокер на недвижими имоти преди повече от 15 години. Натрупаният опит през годините я нарежда сред търсените и предпочитани от клиентите на Риком България брокери днес. Благодарение на безупречния си нюх на професионалист с дългогодишен опит, Снежана ще ви заведе на точното място, без значение дали търсите да купите или наемете имот. Отговорна личност със задълбочени познания в сферата на недвижимите имоти, която умее отлично да защитава интересите на своите клиенти.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството