Четириетажна къща с отлична локация, подходяща за няколко семейства или за къща за гости.

€799 000
Вид имот: Къща   |    Траката, Варна
  Код на офертата: 27285

Предимства

✔ Обзаведен
✔ Паркиране: Гараж, Паркомясто
✔ Площ на парцела: 1507 кв.м.
✔ Построена през: 1998
✔ Масивна външна врата
✔ Гараж
✔ Паркомясто
✔ Входа се заключва

Описание

РИКОМ БЪЛГАРИЯ предлага отлична четириетажна къща подходяща за няколко семейства или къща за гости.

Къщата е с площ 909 кв.м, построена върху парцел 1507 кв.м. Разположена е на две улици, като едната е скоро асфалтирана,присъединена към канализация. Открива се морска гледка от кота нула.

Отлична локация в местност Траката, в тих и спокоен район, на 10 мин пешеходно разстояние до магазин Кубчето и на 25 минути пешеходно разстояние до плаж Траката.

В къщата могат да се обособят 5 самостоятелни апартамента.

Разпределение:

Подземно ниво: Разполага с перално помещение; голяма зала; маза; сауна с душ; офис помещение, което е подходящо и за лятна кухня, и двустаен апартамент с баня и тоалетна по БДС.

Ниво 0: Изцяло обзаведен апартамент. Разпределение: коридор; гардеробна; тоалетна за гости; огромен хол, с кухня и трапезария, две спални, луксозна баня с джакузи, веранда с изглед към морето и достъп до двора.

Ниво 1: Два самостоятелни апартамента:

Един тристаен и един двустаен. С тераса, с изглед към морето. По БДС.

Ниво 2: Самостоятелно студио, с баня и тоалетна. Тераса с невероятна морска панорама. По БДС.

На територията на къщата има разположен двоен гараж, възможност за обособяване на няколко открити паркоместа. Има изградени помещения за охрана и градинар, гараж за две коли, няколко открити паркоместа, поливна система, градинско осветление. Имотът е с масивна ограда

Къщата е подходяща за инвестиция, като къща за гости. Също така е идеална за голямо семейство или няколко семейства. Продава се с цялото налично обзавеждане и техника в завършените помещения.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. Код на офертата: 27285

Свържи се с брокер

Сузанна Иванова

Консултант продажби

Сузанна е дългогодишен сътрудник в Риком България. Първоначално започва своя професионален път в сферата на туризма – първо като представител на туроператорски фирми, където развива качества като комуникативност, дисциплинираност и умения за вземане на трудни решения. От 2008 г. професионално се развива в сферата на недвижимите имоти. Четири години като служител, консултант във водещи агенции за недвижими имоти, които са били насочени изцяло към обслужване на рускоговорящи клиенти – пазарите Русия, Казахстан, Литва, Латвия и др. Определя себе си като брокер на недвижими имоти по призвание и се гордее с многото доволни клиенти чужденци, собственици на имоти в България.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството