Къща в с.Ягнило с добър достъп и голям двор!

€9 000
Вид имот: Къща   |    с.Ягнило, Варна, област
  Код на офертата: 19943

Предимства

✔ Площ на парцела: 1900 кв.м.
✔ Построена през: 1960
✔ Печка/Камина

Описание

РИКОМ БЪЛГАРИЯ ПРОДАВА двуетажна къща в с.Ягнило. Селото е разположено в малка долина и е заобградено с хълмове. Намира се на 60 км от гр.Варна. Достъпа до къщата е много добър, по асфалтов път. Застроена площ: РЗП 100 кв.м., двор 1900кв.м. Има стопански постройки, гараж, кладенец ,и много овощни дървета.

Къщата е за основен ремонт.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата:19943

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на процеса на покупко-продажба, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството