Нова, напълно обзаведена къща.

€160 000
Вид имот: Къща   |    с.Осеново, Варна, област
  Код на офертата: 18311

Предимства

✔ Обзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Паркиране: Паркомясто
✔ Площ на парцела: 675 кв.м.
✔ Построена през: 2010
✔ Паркомясто

Описание

Риком България предлага нова двуетажна къща, строена през 2010г. с прилежащ двор 675м2.

Къщата се състои от:

Първо ниво: коридор, антре, голяма всекидневна с кухня и трапезария, спалня, баня и тоалета, гардеробна.

Второ ниво: коридор, 3 големи спални, баня и тоалетна, 2 тераси..

Отличен достъп води до къщата. Дворът е богато озеленен с екзотични дървета и храсти, магнолии, туи, с красив шадраван и метална шатра, шадраван. Имотът е ограден от масивна ограда. Продава се напълно ОБЗАВЕДЕНА.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия! Код на офертата:18311

Свържи се с брокер

Сузанна Иванова

Консултант продажби

Сузанна е дългогодишен сътрудник в Риком България. Първоначално започва своя професионален път в сферата на туризма – първо като представител на туроператорски фирми, където развива качества като комуникативност, дисциплинираност и умения за вземане на трудни решения. От 2008 г. професионално се развива в сферата на недвижимите имоти. Четири години като служител, консултант във водещи агенции за недвижими имоти, които са били насочени изцяло към обслужване на рускоговорящи клиенти – пазарите Русия, Казахстан, Литва, Латвия и др. Определя себе си като брокер на недвижими имоти по призвание и се гордее с многото доволни клиенти чужденци, собственици на имоти в България.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството