Двуетажна вила в с. Осеново! Подходяща за целогодишно живеене.

€74 000
Вид имот: Къща   |    с.Осеново, Варна, област
  Код на офертата: 16641

Предимства

✔ Обзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Паркиране: Паркомясто
✔ Площ на парцела: 609 кв.м.
✔ Построена през: 2007
✔ Печка/Камина
✔ Паркомясто
✔ Интернет
✔ Входа се заключва

Описание

Риком България предлага двуетажна вила в с. Осеново. Състои се от: Етаж 1 – антре, дневен тракт 35 кв.м. с камина, тоалетна, спалня със самостоятелна баня и тоалетна. Етаж 2 – коридор, две спални, баня-тоалетна, тераса. Местоположение: Намира се на 18 км. от Варна в с. Осеново. Добър целогодишен достъп. Къщата е напълно обзаведена. Собствен парцел 609 кв.м. с ограда. Подходяща за целогодишно живеене.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит, чрез регистриран посредник по чл. 51 по ЗКНИП при преференциални условия! Код на офертата: 16641

Свържи се с брокер

Сузанна Иванова

Консултант продажби

Сузанна е дългогодишен сътрудник в Риком България. Първоначално започва своя професионален път в сферата на туризма – първо като представител на туроператорски фирми, където развива качества като комуникативност, дисциплинираност и умения за вземане на трудни решения. От 2008 г. професионално се развива в сферата на недвижимите имоти. Четири години като служител, консултант във водещи агенции за недвижими имоти, които са били насочени изцяло към обслужване на рускоговорящи клиенти – пазарите Русия, Казахстан, Литва, Латвия и др. Определя себе си като брокер на недвижими имоти по призвание и се гордее с многото доволни клиенти чужденци, собственици на имоти в България.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството