Двуетажна масивна вила! С къщичка за гости! Подходяща за две семейства!

€49 500
Вид имот: Къща   |    с.Осеново, Варна, област
  Код на офертата: 16559

Предимства

✔ Полуобзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Паркиране: Паркомясто
✔ Площ на парцела: 600 кв.м.
✔ Построена през: 1995
✔ Паркомясто

Описание

РИКОМ БЪЛГАРИЯ предлага двуетажна масивна вила. Вилата се намира във в.з. на с.Осеново и е подходяща за постоянно живеене. Първият етаж се състои от входно антре, коридор, кухненски бокс, трапезария, две стаи. Вторият етаж е с голяма тераса прилежаща към просторна стая. В двора е построена къщичка за гости, баня и тоалетна. Зад къщата има построено голямо сервизно помещение, където е хидрофорната система и пералнята. Отделно има други външни сервизни помещения и външна тоалетна. Къщата е подходяща за две семейства. Имотът е в отлично състояние, готов за живеене.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит, чрез регистриран посредник по чл. 51 по ЗКНИП при преференциални условия! Код на офертата: 16559

Свържи се с брокер

Сузанна Иванова

Консултант продажби

Сузанна е дългогодишен сътрудник в Риком България. Първоначално започва своя професионален път в сферата на туризма – първо като представител на туроператорски фирми, където развива качества като комуникативност, дисциплинираност и умения за вземане на трудни решения. От 2008 г. професионално се развива в сферата на недвижимите имоти. Четири години като служител, консултант във водещи агенции за недвижими имоти, които са били насочени изцяло към обслужване на рускоговорящи клиенти – пазарите Русия, Казахстан, Литва, Латвия и др. Определя себе си като брокер на недвижими имоти по призвание и се гордее с многото доволни клиенти чужденци, собственици на имоти в България.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството