Двуетажна къща в затворен комплекс. Завършена по БДС. Без такса обслужване!

€198 000
Вид имот: Къща   |    с.Кичево, Варна, област
  Код на офертата: 25401

Предимства

✔ Необзаведен
✔ Паркиране: Паркомясто
✔ Площ на парцела: 350 кв.м.
✔ Построена през: 2022
✔ Масивна външна врата
✔ Електричество
✔ Паркомясто
✔ Входа се заключва

Описание

Риком България предлага двуетажна къща в затворен комплекс. Къщата е завършена по БДС. Без такса обслужване!

Еднофамилна двуетажна къща в затворен комплекс с модерни двуетажни къщи в черноморски стил, находящи се в китното село Кичево, намиращо се на 10 минути с автомобил от Варна.

Къщата е подходяща както за почивки, така и за целогодишно ползване. На разгъната площ от 145.56 кв. м. двата етажа са разпределени както следва:

На първи етаж на площ 65.66 кв. м. са разположени входно антре, просторна дневна с трапезария и функционална кухненска част, в която е обособено място за миялна машина и пералня,тоалетна, тераса с морска панорама. Вътрешно стълбище води да втори етаж с площ 79.90 кв.м., където са разположени три спални /едната от които е със самостоятелна баня и тоалетна/, две тераси, както и отделна баня и тоалетна за етажа, тераса от която се открива морска панорама.

Дворът ще е озеленен, част от него застлан с бетонни плочи за път и паркоместа. Комплексът е снабден с централно водоснабдяване, детска площадка, паркова зона и паркоместа, като всяка къща със собствена пречистваща септична яма.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата: 25401

Свържи се с брокер

Сузанна Иванова

Консултант продажби

Сузанна е дългогодишен сътрудник в Риком България. Първоначално започва своя професионален път в сферата на туризма – първо като представител на туроператорски фирми, където развива качества като комуникативност, дисциплинираност и умения за вземане на трудни решения. От 2008 г. професионално се развива в сферата на недвижимите имоти. Четири години като служител, консултант във водещи агенции за недвижими имоти, които са били насочени изцяло към обслужване на рускоговорящи клиенти – пазарите Русия, Казахстан, Литва, Латвия и др. Определя себе си като брокер на недвижими имоти по призвание и се гордее с многото доволни клиенти чужденци, собственици на имоти в България.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството