Двуетажна къща в спокойното и китно село Долен Близнак- на 3 км от плажа на кк Камчия.

€149 900
Вид имот: Къща   |    с.Близнаци, Варна, област
  Код на офертата: 24432

Предимства

✔ Полуобзаведен
✔ Площ на парцела: 520 кв.м.
✔ Построена през: 2005

Описание

Риком България ви предлага двуетажна къща в спокойното и китно село Долен Близнак- на 3 км от плажа на кк Камчия.

Къщата е с РЗП от 132 кв.м., парцел 524 кв.м.

Състои се от:

Първи етаж: Входно антре, перално помещение, дневен тракт с кухненска част и трапезария с излаз към веранда и градина, тоалетна, килер, вътрешно стълбище към втори етаж.

Втори етаж: Спалня със собствена баня и тоалетна и излаз към балкон, втора спалня с излаз на балкон, детска стая с излаз на балкон и още два санитарни възела на етажа.

Къщата е изцяло южно изложение с морска панорама.

Къщата е с ремонтиран покрив, поставени нови улуци, водосточни тръби и метални челни дъски, с нова минерална външна мазилка, шпаклована и пребоядисана отвътре.

Продава се обзаведена!.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит, чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата:24432

Свържи се с брокер

Сузанна Иванова

Консултант продажби

Сузанна е дългогодишен сътрудник в Риком България. Първоначално започва своя професионален път в сферата на туризма – първо като представител на туроператорски фирми, където развива качества като комуникативност, дисциплинираност и умения за вземане на трудни решения. От 2008 г. професионално се развива в сферата на недвижимите имоти. Четири години като служител, консултант във водещи агенции за недвижими имоти, които са били насочени изцяло към обслужване на рускоговорящи клиенти – пазарите Русия, Казахстан, Литва, Латвия и др. Определя себе си като брокер на недвижими имоти по призвание и се гордее с многото доволни клиенти чужденци, собственици на имоти в България.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството