Kъща в местност Перчемлията

€35 000
Вид имот: Къща   |    м-т Перчемлията, Варна, област
  Код на офертата: 24762

Предимства

✔ Обзаведен
✔ Площ на парцела: 600 кв.м.
✔ Построена през: 1976
✔ Печка/Камина

Описание

Риком България продава къща в местност Перчемлията. Местоположение: на 3 км от КК „Златни пясъци“ и на 17 км от град Варна. Къщата е на две нива и е разпределена както следва: Приземно ниво- коридор, стая и килер. Първи етаж- входно антре, дневна стая, две спални, баня с тоалетна, голяма веранда с камина. Подпокривно пространство- една стая. Партида за ток! Вода- кладенец с хидрофорна система. Парцелът е с площ 600 кв.м., равен и с правилна форма. За района са характерни ниско застрояване, чист въздух и много зеленина.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на офертата:24762

Свържи се с брокер

Снежана Желязкова

Консултант продажби

Снежана започва кариерата си като брокер на недвижими имоти преди повече от 15 години. Натрупаният опит през годините я нарежда сред търсените и предпочитани от клиентите на Риком България брокери днес. Благодарение на безупречния си нюх на професионалист с дългогодишен опит, Снежана ще ви заведе на точното място, без значение дали търсите да купите или наемете имот. Отговорна личност със задълбочени познания в сферата на недвижимите имоти, която умее отлично да защитава интересите на своите клиенти.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството