Триетажна къща с морска панорама.

€227 500
Вид имот: Къща   |    м-т Манастирски рид, Варна, област
  Код на офертата: 19008

Предимства

✔ Обзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Паркиране: Паркомясто
✔ Площ на парцела: 994 кв.м.
✔ Построена през: 1990
✔ Масивна външна врата
✔ Електричество
✔ Паркомясто
✔ Входа се заключва

Описание

ЛЕСЕН ДОСТЪП! РИКОМ БЪЛГАРИЯ ви предлага къща на три етажа, подходяща за целогодишно живеене. Къщата е преустроена на три отделни апартамента. Всеки апартамент е с една или повече прилежащи тераси, от които се открива панорамна гледка към морето. Къщата е строена през 90-те години, като изцяло е реновирана и с подменени ВиК и Ел.инсталация през 2003г.

Състои се от: 3 дневни, 3 кухни, 6 двойни спални, 1 единична спалня, 3 бани с душ кабини и тоалетна, килер,тераса към всяка стая.

В двора има обособена лятна кухня със съдомиялна машина, пещ и барбекю на въглища, външна тоалетна, басейн, кът за хранене. Дворът е отлично аранжиран с цветни лехи, овощна градина и паркинг за 4 автомобила. КЛЮЧ В ОФИСА! ОГЛЕДИ В УДОБНО ЗА ВАС ВРЕМЕ!

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на офертата: 19008

Свържи се с брокер

Сузанна Иванова

Консултант продажби

Сузанна е дългогодишен сътрудник в Риком България. Първоначално започва своя професионален път в сферата на туризма – първо като представител на туроператорски фирми, където развива качества като комуникативност, дисциплинираност и умения за вземане на трудни решения. От 2008 г. професионално се развива в сферата на недвижимите имоти. Четири години като служител, консултант във водещи агенции за недвижими имоти, които са били насочени изцяло към обслужване на рускоговорящи клиенти – пазарите Русия, Казахстан, Литва, Латвия и др. Определя себе си като брокер на недвижими имоти по призвание и се гордее с многото доволни клиенти чужденци, собственици на имоти в България.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството