𝒱𝒾𝓁𝓁𝒶 𝒫𝑜𝓃𝓉𝒾𝓀𝒶 ! Модерна еднофамилна къща с РЗП 298кв.м. в самостоятелен двор 585кв.м.!

€390 000
Вид имот: Къща   |    м-т Манастирски рид, Варна, област
  Код на офертата: 29572

Предимства

✔ Необзаведен
✔ Паркиране: Паркомясто
✔ Площ на парцела: 585 кв.м.
✔ Построена през: 2024
✔ Вода
✔ Ток
✔ Електричество
✔ Паркомясто

Описание

Риком България Ви представя ексклузивно 𝒱𝒾𝓁𝓁𝒶 𝒫𝑜𝓃𝓉𝒾𝓀𝒶 ! Модерна еднофамилна къща с РЗП 298кв.м. в самостоятелен двор 585кв.м.!

Невероятна морска гледка от нивото на парцела!

Без комисионна от купувач! Директно от инвеститора!

Къщата отговаря на най-високите критерии на търсене от купувачите на такъв тип имоти. Отличава се с комбинация от модерен стил, качество и комфорт.

Разпределението на къщата включва:

Етаж I – веранда 37кв.м., дневен тракт 43,74кв.м., спалня 14,8кв.м., комбиниран санитарен възел 5,61кв.м., перално помещение с предверие. Проектът дава възможност за раширяване на дневния тракт за сметка на спалнята с възможна площ на дневната 58,54 кв.м.;

Етаж II – коридор, родителска спалня 17,5кв.м. със собствен санитарен възел 7,2кв.м, две детски стаи по 15,6кв.м. и 16,5кв.м., комбиниран санитарен възел и дрешник;

Етаж III – тераса 40,71кв.м. с гледка към морето на 180градуса, втори дневен тракт 48,30 кв.м., комбиниран санитарен възел. Предвидени са изводи за джакузи на терасата.

Сградата е стоманобетонна конструкция, с външни стени от висококачествени керамични блокове с дебелина 25 см. и вътрешни с дебелина 12 см.

Външна топлоизолация с дебелина 12см.

Фасадата ще бъде изпълнена с висококачествена външна мазилка в комбинация с травертин и фасадна облицовка от HPL Exterior .

Срок за приключване на обекта: 12 месеца, след неговия старт.

Посочената цена на имота включва завършване на сградата до степен БДС и въвеждането й в експлоатация.

Гъвкави схеми на плащане. Осигурено финансиране от БДСК!

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит, чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата: 29572

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на процеса на покупко-продажба, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството