Двуетажна къща с морска панорама, Кабакум

€130 000
Вид имот: Къща   |    м-т Кабакум, Варна, област
  Код на офертата: 19928

Предимства

✔ Полуобзаведен
✔ Паркиране: Гараж
✔ Площ на парцела: 300 кв.м.
✔ Построена през: 2005
✔ Портиер/Охрана
✔ Електричество
✔ Гараж

Описание

Риком България предлага прекрасна еднофамилна двуетажна къща с морска панорама в затворен комплекс в местност Кабакум, Перфектно озеленена паркова среда и денонощна охрана. Площ 172 кв. Първи етаж: входно антре, дневна с кухненска част, баня с WC, перално. Втори етаж: три спални, баня с WC. 2 тераси с панорама. Имотът е изцяло оборудван с всички нужни удобства както за целогодишно живеене, така и през летните месеци на годината. Към къщата има гараж. Плаж на пешеходно разстояние от имота. Достъпът е изцяло асфалтов и на метри е главния път.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата: 19928

Свържи се с брокер

Добромир Добрев

Консултант продажби

Лъчезарен и подготвен да отговори на всеки въпрос с решение, свързан с работата с имоти, Добромир отстоява най-добрите условия за своите клиенти. Познава в детайли всички етапи на сделката за покупко-продажба на недвижимо имущество. Уменията му дипломатично да защитава желанията и нуждите на клиентите го правят предпочитан брокер. Без значение дали купувате или продавате, резултатът от работата с него, е удовлетворение за всеки участник в сделката.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството