Напълно обзаведена триетажна къща в м-ст Траката

€415 000
Вид имот: Къща   |    м-т Горна Трака, Варна, област
  Код на офертата: 27604

Предимства

✔ Обзаведен
✔ Паркиране: Паркомясто
✔ Площ на парцела: 450 кв.м.
✔ Построена през: 2020
✔ Масивна външна врата
✔ Електричество
✔ Паркомясто
✔ Климатик
✔ Входа се заключва

Описание

Риком България предлага ЕКСКЛУЗИВНО триетажна къща в м-ст Траката. Отлична локация, в пешеходна достъпност от автобусна спирка.

Къщата се състои от:

Две всекидневни с две напълно оборудвани кухни /на първи и трети етаж/ с най-висок клас електроуреди, три спални, четири бани с тоалетни, две големи гардеробни помещения, три тераси с морска панорама. Всички стаи са с южно изложение. Дворът е с контролиран достъп, напълно заграден със зидове и ограда. Парцелът е 450 кв.м. и идеални части от частен път пред парцела.

Имотът разполага с автоматична пречиствателна станция за 8 човека, фотоволтаична система 5кв.м., захранваща цялата къща.

Къщата е въведена в експлоатация през 2020г. и се продава напълно обзаведена. Подходяща за две семейства!

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата: 27604

Свържи се с брокер

Сузанна Иванова

Консултант продажби

Сузанна е дългогодишен сътрудник в Риком България. Първоначално започва своя професионален път в сферата на туризма – първо като представител на туроператорски фирми, където развива качества като комуникативност, дисциплинираност и умения за вземане на трудни решения. От 2008 г. професионално се развива в сферата на недвижимите имоти. Четири години като служител, консултант във водещи агенции за недвижими имоти, които са били насочени изцяло към обслужване на рускоговорящи клиенти – пазарите Русия, Казахстан, Литва, Латвия и др. Определя себе си като брокер на недвижими имоти по призвание и се гордее с многото доволни клиенти чужденци, собственици на имоти в България.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството