Новострояща се къща в м-ст Добрева чешма с налични всички строителни книжа

€69 000
Вид имот: Къща   |    м-т Добрева Чешма, Варна, област
  Код на офертата: 3027

Предимства

✔ Необзаведен
✔ В строеж: след акт14
✔ Площ на парцела: 620 кв.м.
✔ Построена през: 2015

Описание

РИКОМ БЪЛГАРИЯ Ви предлага новострояща се къща в местност Добрева чешма. РЗП 166кв.м., двор с площ 620кв.м. Разпределение: Първият етаж: просторен хол, кухня-трапезария и баня – тоалет. Вторият етаж: 3 спални, баня-тоалет. Трети етаж – панорамна покривна тераса с площ 80кв.м. Къщата е със завършен етап „груб строеж“. Водата е прекарана с партида, токът е на границата. Септичната яма е изградена. Налични са всички строителни книжа.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на офертата:3027

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на процеса на покупко-продажба, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството