Къща в м-т Добрева чешма

€47 900
Вид имот: Къща   |    м-т Добрева Чешма, Варна, област
  Код на офертата: 20161

Предимства

✔ Необзаведен
✔ Паркиране: Паркомясто
✔ Площ на парцела: 600 кв.м.
✔ Построена през: 1990
✔ Локално
✔ Паркомясто

Описание

Риком България продава вила, находяща се в район ‘Добрева чешма’, построена върху парцел 600 кв.м. Вилата е със следното разпределение:

Етаж 1 – стая, кухня /имат нужда от довършване/, баня и тоалет.

Етаж 2 – две спални, нова – пвц дограма, в едната спалня гранитогрес . В помещението, което може да се обособи във всекидневна е поставена камина с водна риза, пуснати са тръби за отопление на двата етажа.

Етаж 3 – голямо таванско помещение.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит, чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата:20161

Свържи се с брокер

Сузанна Иванова

Консултант продажби

Сузанна е дългогодишен сътрудник в Риком България. Първоначално започва своя професионален път в сферата на туризма – първо като представител на туроператорски фирми, където развива качества като комуникативност, дисциплинираност и умения за вземане на трудни решения. От 2008 г. професионално се развива в сферата на недвижимите имоти. Четири години като служител, консултант във водещи агенции за недвижими имоти, които са били насочени изцяло към обслужване на рускоговорящи клиенти – пазарите Русия, Казахстан, Литва, Латвия и др. Определя себе си като брокер на недвижими имоти по призвание и се гордее с многото доволни клиенти чужденци, собственици на имоти в България.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството