Двуетажна къща с отличен достъп в местност Ален мак

€350 000
Вид имот: Къща   |    м-т Ален Мак, Варна, област
  Код на офертата: 27639

Предимства

✔ Обзаведен
✔ Паркиране: Гараж, Паркомясто
✔ Площ на парцела: 758 кв.м.
✔ Построена през: 2007
✔ Масивна външна врата
✔ СОТ
✔ Електричество
✔ Гараж
✔ Паркомясто
✔ Климатик

Описание

Риком България предлага семейна къща с отлична локация в м-ст Ален мак. Отличен достъп, в близост до автобусна спирка. Подходяща за целогодишно живеене.

Къщата е на два етажа. РЗП 300 кв.м.

Дворът е 758 кв.м., отлично аранжиран и с автоматична поливна система. Басейн с размери 10/4 м., с вкопан резервоар към него с вместимост 4 куб.м. Имотът разполага със соларна система на покрива, СОТ, кабелен интернет и телевизия.

Разпределение:

Първо ниво: Дневна с изход на двора, отделна кухня/трапезария с изход на двора, спалня, баня с тоалетна, тоалетна, килер, коридор с топла връзка към гараж за два автомобила и стълбище към втори етаж.

Второ ниво: три спални, баня с тоалетна, тоалетна, килер и две панорамни тераси.

Къщата се продава с цялостно обзавеждане. Отоплението е с климатици.

Открита покривна тераса с отлична морска панорама!

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл. 51 по ЗКНИП при преференциални условия. Код на офертата 27639

Свържи се с брокер

Сузанна Иванова

Консултант продажби

Сузанна е дългогодишен сътрудник в Риком България. Първоначално започва своя професионален път в сферата на туризма – първо като представител на туроператорски фирми, където развива качества като комуникативност, дисциплинираност и умения за вземане на трудни решения. От 2008 г. професионално се развива в сферата на недвижимите имоти. Четири години като служител, консултант във водещи агенции за недвижими имоти, които са били насочени изцяло към обслужване на рускоговорящи клиенти – пазарите Русия, Казахстан, Литва, Латвия и др. Определя себе си като брокер на недвижими имоти по призвание и се гордее с многото доволни клиенти чужденци, собственици на имоти в България.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството