Двуетажна къща в с.Бозвелийско.

€53 000
Вид имот: Къща   |    гр.Провадия, Варна, област
  Код на офертата: 23246

Предимства

✔ Полуобзаведен
✔ Паркиране: Паркомясто
✔ Площ на парцела: 902 кв.м.
✔ Построена през: 1986
✔ Масивна външна врата
✔ СОТ
✔ Локално
✔ Печка/Камина
✔ Паркомясто
✔ Входа се заключва

Описание

КЛЮЧ В ОФИСА!!! ГОТОВА ЗА ЖИВЕЕНЕ!!!

Риком България продава реновирана двуетажна къща в с.Бозвелийско, на 10км от г.Провадия. Имотът се състои от: Първи етаж; коридор, спалня около 14 кв.м, баня и тоалетна 8 кв.м., всекидневна 16 кв.м, кухня, 9 кв.м. Втори етаж се състои от: външно стълбище, остъклена тераса 7 кв.м, коридор, спалня 14 кв.м, баня и тоалет 9 кв.м, всекидневна с камина 16 кв.м, кухненски бокс, спалня 9 кв.м. В двора има къщичка за гости и друга помощна сграда. Парцелът е равен с площ от 902кв.м. Подово отопление!

ПОДХОДЯЩА за две семейства.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на офертата:23246

Свържи се с брокер

Сузанна Иванова

Консултант продажби

Сузанна е дългогодишен сътрудник в Риком България. Първоначално започва своя професионален път в сферата на туризма – първо като представител на туроператорски фирми, където развива качества като комуникативност, дисциплинираност и умения за вземане на трудни решения. От 2008 г. професионално се развива в сферата на недвижимите имоти. Четири години като служител, консултант във водещи агенции за недвижими имоти, които са били насочени изцяло към обслужване на рускоговорящи клиенти – пазарите Русия, Казахстан, Литва, Латвия и др. Определя себе си като брокер на недвижими имоти по призвание и се гордее с многото доволни клиенти чужденци, собственици на имоти в България.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството