Три отделни стаи! Тухла! Близо до булевард Лески!

€63 860
Вид имот: Етаж от къща   |    Цветен, Варна
  Код на офертата: 16541

Предимства

✔ Обзаведен
✔ В строеж: акт16
✔ Построена през: 1960

Описание

АПАРТАМЕНТ С ДВЕ СПАЛНИ! РИКОМ БЪЛГАРИЯ ви предлага жилище в района на Цветен квартал, с чиста жилищна площ: 66 кв.м., . Етаж: 2 от 3/тавански/. Разпределение: коридор, дневен тракт с кухненска част, родителска спалня, детска стая и общ санитарен възел.

Масивно монолитно строителство. Отлично състояние на жилището.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит, чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на обявата: 16541

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на покупко- продажния процес, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството