Два етажа от къща, заедно с партерен гараж и паркомясто в кв.Галата

€156 500
Вид имот: Етаж от къща   |    Галата, Варна
  Код на офертата: 23399

Предимства

✔ Полуобзаведен
✔ Паркиране: Гараж, Паркомясто
✔ Построена през: 1994
✔ Електричество
✔ Печка/Камина
✔ Гараж
✔ Паркомясто
✔ Климатик

Описание

Риком България продава два етажа от къща, заедно с партерен гараж и паркомясто в кв.Галата. Отлична локация! Асфалтов път! Морска панорама!

Общата площ на двата етажа е 310кв.м.

I- ви етаж /приземен/: винарна с френска камина и кът за срещи, кухня, няколко сервизни помещения, комбиниран санитарен възел, сауна.

II- ви етаж/ първи жилищен/: просторно студио разделено на дневна зона с камина, кухня с трапезария, спалня, комбиниран санитарен възел, остъклена тераса и зимна градина.

Съществува възможност за оформяне на допълнителни спални.

Отоплението е решено с климатици и камина.

Към жилището има прилежащ гараж с площ от 20 кв.м и паркомясто.

Дворът е добре оформен, с BBQ зона и малък басейн за общо ползване.

Риком България ви предлага: безплатна юридическа консултация, изготвяне на документи, съдействие за банков кредит чрез регистриран посредник по чл.51 по ЗКНИП при преференциални условия. КОД на офертата:23399

Свържи се с брокер

Таня Василева

Консултант продажби

Таня е брокер, чиито професионален опит на пазара на недвижими имоти, започва преди повече от 15 години. Зад гърба си има множество реализирани сделки с апартаменти, къщи, парцели. Тя е брокер, участващ във всички етапи на процеса на покупко-продажба, което я прави незаменим съветник за всеки купувач и продавач. Тя е от хората, за които се говори, че знае много и може почти всичко. Това се потвърждава, не само от множеството успешно завършени сделки, в които е участвала, а и от удовлетворените клиенти на Риком България, потърсили отново нейната компетентност.

Имате въпроси?

Партньори

Колкото по-голям е залогът, толкова по-важно е партньорството